VelaroORANGE

Runt varje framgångsrikt ekipage står ett helt team:

EquVici International:

På Velaro fodrar vi alla sporthästar samt unghästar med Equvicis revolutionerande produkter. Med tanke på vad vi vet idag om den mänskliga kroppen hur vi påverkas av snabba kolhydrater så är det inte så underligt att ett spannmålsfritt alternativ gör en så markant skillnad på hästarnas prestanda, muskulatur men också bindväv, senor och ligament. Vi är rädda om våra juveler och rådiamanter och ger dom bara det bästa tänkbara för att lyckas med utbildningen och på tävlingsbanorna. 
Vi är återförsäljare för Equvicis produkter och vill sprida kunskapen för hästarnas bästa!
"EquVici Int work really hard for increased wellbeing, performance and harmony in horses, dogs and their humans - throug premium quality feedsupplements for horses and dogs. Completely and Guaranteed free from Palm oil, GMO, all through research and innovation. Visit us at www.equvici.com or call us at: +46 (0) 709 989 777 or +46 (0)709 771188. If you prefer E-mail you can reach us here: equvici@equvici.com We are also at Instagram: @equvici Welcome!

CS Fysio  Caroline Stenman

Equiterapeut Caroline Stenman
Carolines regelmässiga arbete med mina hästar är helt ovärdeligt. Hon håller koll på hästarnas fysik och ger mig feedback på hur de exakt känner sig i kroppen, på så vis kan jag optimera och anpassa  träningen för varje  individ löpande genom utbildningen. Jag lär mig massor om hästars biomekanik och hur hästar använder sin muskulatur genom utbildningens olika steg, med fokus på  de olika individernas svagheter och styrkor rent exteriört och i rörelse., samt mentalt jobbar vi gemensamt med våra olika kompetenser på ett inspirerande och utvecklande sätt. 
Det är så tryggt att alltid få svar på saker jag känner i sadeln, är osäker på, undrar över, när Caroline sen undersöker dom blir det alltid spot on. Hon gillar inte när jag säger att hon har magiska händer, men det har hon!! Hon liksom trollar :)
www.carolinestenman.se
tel. 0733909068 tel. tid vardagar kl. 08.00-09.00 
                                                  mail: caroline.stenman.cs@gmail.com

Veterinär Laura Hirvinen, Equiaid Veterinär AB

Equiaid veterinär Laura Hirvinen
Laura har efter många år som kirurg på Evidensia startat i egen regi. Laura rider själv dressyr och har en förmåga att verkligen se helheten  ihop med sin skarpa blick för att analysera in i minsta detalj. 
Laura, Caroline och Stax känner varandra sen alla tre var anställda på Evidensia - Strömsholm och detta hjälper mig enormt  eftersom de pratar sinsemellan och slår sina kloka huvuden ihop om det är något som måste anpassas och analyseras gemensamt runt en av hästarna. 

www.equiaid.se
tel. 0703784110 tel. tid vardagar 07.00-9.00
info@equiaid.se
 

Stockholm Ridsport, utrustning för häst och ryttare

Stockholm Ridsport, Lottie Fredell med personal.
Hur skulle vi klara oss som elitryttare utan rätt utrrustrning.
Stockholm Ridsport är en välsorterad ridsports butik i Upplands Väsby. Här får jag perfekt rådgivning och möts av ett stort engagemang och kunskap av butikens personal. Det som inte finns i butiken beställs snabbt och lätt efter alla önskemål. 

www.sthlmridsport.se
tel 08-103363
info@sthlmridsport.se
Besöksadress: Sandavägen 2, Upplands Väsby

Cavallo
Cavallo grundades 1978 med att producera ridstövlar, sen dess har Cavallo utvecklats till ett av de maknadsledande företagen inom risports beklädnad från topp till tå. Cavallo Fashion, snygga funktionella ridkläder, stövlar och skor är ett måste för en aktiv tävlingsryttare. Det dagliga arbetet både till vardags och på tävling förenklas med rätt kläder samt höjer motivation och glädje i arbetet.
Karin är teamryttare för Cavallo.  

www.cavallo.info
Håll koll på allt nytt som kommer. 

SD Design
Karins horses wears SD Designs all produkts.
Så som Karins ridning speglar hennes passion och själ jobbar SD Design fram sina produkter. 
SD IS A PASSION
We put our heart and soul into each design. Established in 2006 in Denmark. We love making matching items for competition and everyday wear. All bridles and browbands are named after our customers very special horse
 Retailers worldwide
 SD Design is our passion and not just a job
www.sd-design.dk

RIDERS-BRANDS
Riders-Brands AB är ett svenskt agenturföretag med
säte i Enköping.
Vi har under många år arbetat med försäljning av ridsportutrustning inom de flesta discipliner och kan idag erbjuda en gedigen och bred kunskap om produkter till både ryttare och häst.
 Som representant för våra varumärken samt med den erfarenhet vi har som hästägare, uppfödare och ryttare, vill vi skapa en givande, utvecklande och nära dialog med våra butiker/återförsäljare.
 Vi vill dela med oss av kunskap, nytänkande, trender och inspiration som vi får från våra leverantörer och från svenska och internationella hästsportmässor.
 Välkommen till RIDERS-BRANDS! bitte.philipsson@riders-brands.se 0708 80 74 44